Bedankt!

Een aantal jaren geleden werden we door het toenmalige bestuur met een aantal leden geroyeerd verzocht niet meer deel te nemen aan de wekelijkse fietstochten van wielerverering Salt-Boemel. Iets met snelheden of zo… Destijds waren nieuwe tenues (commerciële jongens als we zijn) 1,2,3 geregeld. Onder de naam 845bikkels refererend aan de tijd waarop we altijd vertrokken maakten we gewoon als vanouds met een schare gelijkgestemden de wegen onveilig. Altijd samen, altijd sociaal, maar ook altijd met het grote mes erop… Dit tot groot ongenoegen van met name de zurige toenmalige secretaris, maar who gives a fuck…? we blijven toch gewoon boefjes 😉

Inmiddels zijn we allemaal een paar jaar ouder, en is er een volledig nieuw bestuur bij de wielervereniging waarvan we voorlopig weer lid mogen zijn. Dit jaar hebben we echter wederom te maken met een zurige tegenstander… Covid-19 gooit al vanaf de start van het fietsseizoen roet in ons eten. Er blijft echter een gemene deler waar deze schavuit nog steeds geen vat op weet te krijgen, de harde kern met 100% coursss blijft actief. We zijn een ongeschikte voedingsbodem voor enig virus: te eigenwijs, te veel virus dodende middelen, te taai en ongevoelig voor de tegenslagen van het leven. Al drijft de klootzak wel een wig van 1,5 meter in onze gelederen…

In de zomertijd constateerde we dat de kleding van welleer behoorlijk aan vervanging toe was. Clubtochten met Salt-Boemel staan op een laag pitje, en vrijwillig ga je natuurlijk niet als Tinky Winky in het paars rondrijden… Gesoigneerd zwart met rode accenten blijft altijd goed tijdens het wielrennen. En commerciële jongens als dat we nog steeds zijn hebben we wederom een sponsor contract verkocht aan de vier topbedrijven waar 100% coursss normaal gezien de medemens aan het opjagen is. Daarom, bedankt Hooymans Substrates, Roto Dakvensters, Ravas en Multi Instruments! We dragen onze nieuwe kleding met trots…

Wil je ook eens kijken naar de fijne kleding die we hebben? van TD sportswear krijg je echt een lach op je gezicht!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s