Niets is meer zeker…

Komt er een tweede Covid-19 golf? niemand die het met zekerheid kan zeggen. Diederik Gommers wil het niet zeggen maar sluit ook niks uit, grotere getallen als uit de eerste golf zijn volgens hem niet ondenkbaar als we in dit tempo doorgaan. Inmiddels is de Nederlandse economie met 8,5 % gekrompen en zijn er 350.000 mensen werkeloos geworden… Niets is meer zeker. Waar is Mathieu? niemand die het weet, sinds het arriveren van zijn nieuwe fiets is het stil rondom onze gewaardeerde filosoof en zijn er zelfs geen plaagstootjes meer op de Coursss app. Peter Mooring vierde gisteren zijn 51e verjaardag, bij het afscheid nemen; “morgen om 9:00uur op de markt Kul?” Volgde een bedremmeld nee… ik slaap morgen uit.

Niets is meer zeker, vanmorgen stonden er 21 renners op de Markt in Zaltbommel voor een tocht uitgezet door ene Peter uit Hurwenen. Als een echte leider sprak hij de menigte toe en vertelde waar hij ons heen zou leiden en vooral hoe we ons waar moesten gedragen… Niets is meer zeker.

Na een pakweg 25 kilometer bleek dat alle goede bedoelingen ten spijt, het met de rem erop fietsen toch niet bij iedereen goed viel. We deelde het geheel alsnog doormidden zodat degene die wilde toch een beetje kon doorrijden, dit bleek het leeuwendeel van de renners aanwezig. Niets is meer zeker…

Peter bedankt voor het uitzetten van de prachtige route, en Mark hak de groep vooraf in tweeën. Er is 1 ding zeker ik heb prachtig gefietst en genoten van alle renners die mee waren. Misschien ben ik er volgende keer wel weer bij, want niets is meer zeker….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s