#newbikeday

Week 2 van 2020 kenmerkt zich door goede voornemens zoals letten op je voeding, minderen met alcohol en meer bewegen (fietsen). Deze week kenmerkt zich ook door kwakkelende temperaturen, snoeiharde wind en een aanstaande griepgolf. Volgens de griepradar zal de griep met ongekende proporties overmorgen de Bommelerwaard bereiken (er geld al een code oranje!). Ik ben er blij mee… er waren vanmorgen wel een aantal fietsers die een lesje nederigheid van moeder natuur kunnen gebruiken…

Neem nou Andre Westra, kok van beroep en je zou zeggen met zijn werktijden is hij permanent afgepeigerd. Niks is minder waar met een zuidwestenwind kracht 5 komt het kokkie doodleuk op een fixie aanzetten. Ja, dan kun je lekker in hetzelfde tempo fietsen zegt ie dan…

En neem Roel Blom, sinds hij een nieuwe baas heeft werkt ie volgens mij wel twee keer zoveel, rijd de markt op met z’n cube MTB om vervolgens op de Bergse Maasdijk met 40kmh vol in de wind weg te rijden. Rustig rondje ik ben niet zo fit, zegt ie dan…

En dan Mathieu, sinds hij alleen werkt geniet hij enkel nog van het leven en doet alleen de klussen “die hem energie opleveren” Hij blijkt telkens weer een oude vos die bordjes leegmaakt en er dan smalend vandoor gaat. Hebben jullie het zwaar jongens, zegt ie dan…

De verwachtingen op de markt waren vanmorgen hoog gespannen, als je aan komt rijden op een nieuwe fiets ben je natuurlijk altijd aan de beurt. Met de Trek Crockett heb je dan ook wel een aantrekkelijk plaatje volgens onze huismechanieker. Een sterk lichtgewicht aluminium frame, 12mm steekassen, een IsoSpeed Cross full carbon voorvork, krachtige flatmount hydraulische schijfremmen en de eenvoud van een 1×11 aandrijving met een SRAM Rival shifter en derailleur… Allemaal mooi maar uiteindelijk gaat het toch ook om de looks en daar zit het met deze fiets wel goed, een rebels matblauwe kleur met zilveren hoogglans details. een fiets om te “shinen”. Was mijn fietsconditie dat vanmorgen ook maar geweest…

Een gedachte over “#newbikeday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s