Happy 2021…

Eind december was ik werkmoei en toe aan een verdiende vakantie. Na de laatste maanden van het jaar afgepeigerd te zijn door mijn nieuwe Duitse werkgever met zijn Vlaamse en Italiaanse bazen. Met een volle (reis)agenda voor de maand januari in de tas begonnen we samen met onze 3 kinderen aan twee weken quality time! 

Zoals alle vakanties vliegen ze voorbij en ligt de startlijn van een nieuw jaar weer aan je voeten. Na twee weken kerstdrinks, diners, oliebollenbezoekjes, oudjaarsdrinks, nieuwjaarsdrinks doet alles in je lijf zeer, piep en kraak je in je voegen en laat je bij iedere stap die je zet een scheet… Ik ben dan ook echt kerstmoei.

Vrijdagavond opende de voorzitter van tourfietsclub wielervereniging Salt-Boemel het nieuwe fietsjaar met een korte en daarom gewaardeerde speech. Waar ik me stond vast te houden om niet om te vallen na deze twee weken slempen stond Mathieu me fris als een hoentje en met pretoogjes gade te slaan, de zestig ruim gepasseerd en nog altijd kasfit.

Altijd present op zondag morgen op zijn duell fiets van pisbakkenstaal, het ding is zo oud dat hij bijna weer geld waard wordt, hoe doet ie het? Na een uur zwalken en over koetjes, kalfjes en vooral fietsen te hebben gepraat viel ineens het kwartje. Vanuit mijn ooghoek nam ik waar dat de lange een glas verse munt thee naar onze “senior citizen” bracht! 

Zo doet ie het dus, hij voert zelf geen ene lor uit maar laat zich waar dan ook verzorgen door anderen. Aan die munt thee zal het vast niet liggen want onkruid consumeren heeft nog niemand goed gedaan… Om vermoeidheid in dit nieuwe jaar te voorkomen zal ik meer in het wiel van Mathieu moeten gaan zitten zodat ik met de nieuwjaarsdrink van 2021 fit als een hoentje, drinkend van mijn biertje en met pretoogjes aan Matthieu kan mededelen;

Zo te zien beginnen de jaren nu echt te tellen Jacobs…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s