Stormy Weather…

Don’t know why
There’s no sun up in the sky
Stormy weather
Since my bike and I ain’t together
Keeps raining all of the time Oh, yeah
Life is bad


Gloom and misery everywhere
Stormy weather, stormy weather
And I just can get my poor self together
Oh, I’m weary all of the time
The time, so weary all of the time

Vandaag waren de weergoden in de stemming om de fietsplannen van Coursss te dwarsbomen, en het eerste fietsloze weekend van het jaar was een feit; at last!

Dwalend langs de Waal vanmiddag, radertjes draaiend, reflecterend over het afgelopen jaar ontstond opeens een gevoel van rust. Kwam het door de niet aflatende regen? Het fraaie rivieren gebied waarin ik woon? Of het fijne gezelschap van mijn onvoorwaardelijk trouwe viervoeter? (die eindelijk eens een keer luisterde)

Vanavond kwam het besef dat vanmiddag uitbleef. Om vijf uur werden Russell en Lynn thuisgebracht na een nachtje logeren. Sil lag uitgestrekt in de puberhouding op de bank na een nacht feestvieren en Mirte gaf me een kus. Alles viel ineens op zijn plaats; iedereen veilig en gezond thuis, relaxed na een fijn weekend en klaar voor de uitdagingen van een nieuwe week.

Met de kleinste kroost op bed, een glas wijn, Etta James op de achtergrond en Sapiens van Harari in de aanslag kunnen de fietsen me gestolen worden en brengt vandaag me in ieder geval niet meer uit balans, laat het buiten maar stormen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s