Fietsen week 46

Zaltbommel, 17 november 2019,
De sint is maar net aangeboden of de zondagmorgen zon staat al aan de hemel. Op de markt staan 5 moedige fietsvrienden klaar om een rondje te rijden. Afgelopen zondag was zo`n dag, waarvoor je het doet. Goed gezelschap, een straffe oostenwind en het zonnetje wat op de weg schijnt. Op en top genieten van de kleuren en geuren van ons mooie Nederland.
De route was richting oost en met een lusje via Maasbommel werd er in een hoog tempo doorgefietst. Bij Echteld aangekomen werd de dijk genomen om zo naar een twee uurtjes weer in Zaltbommel aan te komen. In totaal werden er zo`n 70km bijgeschreven in het logboek en smaakte de koffie bij kopman Roel prima! Tijdens de koffie is er weer volop gelachen om de gezichten die Peter M trok bij het horen van een aantal verhalen.

De conclusie van een mooie fietsdag “we hebben genoten”

coursss

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s