Mooi… Nieuwe start!

Mooi = stijlvol en gracieus in perfecte cadans zoevend over aantrekkelijke wegen en imponerende alleeën genietend van het doorklieven van wind en zonnestralen… Daar kan toch geen geploeter in de onder tegenop!?

Aldus de wijze woorden van onze huis schrijver Matthieu deze morgen. Hoewel Wielervereniging Salt-Boemel van september tot april meer op een Mountainbike clubje lijkt stonden er vanmorgen toch 6 dappere coureurs op de markt. En waar Mathieu in superlatieven schrijft was het gewoon ouderwets tegen de wind in ploeteren… wel gracieus uiteraard, zoals we zijn.

Gelukkig bleef het deze week enkel bij een lekke band bij onze huis mechanieker die uiteindelijk zelfs hulp bleek nodig te hebben. Hoe anders ging het vorige week waarbij ik de Shimano ultegra crank van mijn normaal altijd trouwe Trek Domane dwars af trapte waardoor de route voor mij een voortijdig einde kende…

Na afloop van de martelgang van vandaag stond daar de koffie met appeltaart klaar in Peter zijn nieuwe woning. Welkom terug vriend, ik hoop dat je na al je omzwervingen een lang en gelukkig verblijf mag hebben in je mooie huis het is je meer dan gegund!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s