71 uur… Fietsen in week 42

Tot en met vandaag viel er in oktober 71 uur regen in Nederland, niet echt uitnodigend voor avond ritjes met blad op de weg, slecht zicht en veel wind. Gelukkig mocht dat de organisatie van de Uiterwaarden cross in Zaltbommel niet deren gisteren een fantastisch evenement neer te zetten.

Waar tot de middag de regen mals uit de lucht viel was een prachtig parcours uitgezet met voor iedereen wat wils, spektakel! zand, dijk, balken, kinderkopjes en vooral heel veel modder.

Chapeau voor initiator van dit evenement Robert Schimmer die met de hulp van ontelbaar veel vrijwilligers en sponsoren voor elkaar heeft weten te krijgen dat we in 2021 het NK veldrijden mogen verwelkomen!

Vanmorgen bleken er toch ook nog wegrenners te zijn toen we om 9:30uur op de markt vertrokken. Een diepe buiging voor onze chefkok Andre Westra die gisteren de “Bommelse Blubber Bokaal” in de wacht sleepte en met ons een rondje kwam uitfietsen.

Bestaat in schril contrast tot de prestatie van de vele renners gisteren, maar we hebben toch nog een aardig rondje weten neer te zetten. Volgende week same place, same time and lots of fun!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s