Doe mij maar bier!

Recent toerden we over de dijken in betere en meer dorstige weersomstandigheden… Met een tong als leer opperde ik een bezoek aan het Zaltbommelsch brouwerschhuys de Stadsbrouwerij alwaar we plannen kunnen smeden voor het nieuwe jaar.

Gelukkig schenken ze in dit altijd goed gevulde lokaal, 174 verschillende bieren zodat er na een tijdje voldoende inspiratie ontstaat voor goede ideeën.

Ik blijf het iedere keer knap vinden dat de uitbater van dit etablissement een uitgewoonde jeugdsoos rendabel heeft weten te maken door het opkopen van een kringloopwinkel met het interieur van tante Fietje. Want werkelijk een blind paard kan er nog geen schade richten. Anderzijds maakt de gemoedelijke sfeer en de gedachte dat je niet bij de horeca monopolisten van ons mooie stadje zit eigenlijk alles weer goed…

Omdat we verantwoord gedrag in onze genen hebben zitten door een aantal bijna dood ervaringen dit fietsseizoen. Stapte ik afgelopen vrijdag om kwart na acht vol goede moed op mijn stalen ros om de reis naar de Bossche Poort af te leggen. De neerdalende waterkolom zorgde ervoor dat ik doorweekt maar met de lachers op mijn hand het geheel betrad.

Na de nodige dorstlessers vervolmaakte het leven steeds beter en opperde Peter het idee om in 2020 wederom een aantal dagen af te reizen voor een trainingsweekend. Dit is eerder dit jaar dermate goed bevallen dat we hier graag een vervolg aan blijven geven!

Tijdens ons laatste uitje ontstond ook het idee om deze weblog over onze (fiets)levens te maken. En oordelend naar het laatste verhaal van onze gastschrijver Matthieu wordt dit in de toekomst mooi leesvoer voor onze nakomelingen 🙂

Omdat we het allemaal denken druk te hebben worden onze pijlen gericht op een fiets avontuur in de Les Haute Fagnes / Eifel, aangezien dit wat beter bereikbaar is dan de Gers waar we de laatste keer vertoefden…

We gaan op naar weer een mooi jaar waarin we nieuwe herinneringen kunnen maken, fysiek en mentaal kunnen groeien en nog liever worden voor de mensen om ons heen.

PROOST!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s