Zomaar een week, uit het leven van een 48 jarige man :-)

9 September ben ik jarig geweest, en jarig zijn is toch altijd stiekem wel leuk. Hoe gezellig is het als je op een doordeweekse dag thuiskomt van de voetbaltraining van je zoon en een aantal kennissen komen je onverwachts even feliciteren. De zaterdag is net zo als bij iedereen een drukke dag, voetballen, boodschappen doen… eigenlijk te veel om op te noemen.

Zaterdagavond hadden de lange en ik afgesproken om met de vrouwen naar de stad te gaan. Wat een feest! Na de nodige biertjes en frikandellen werd er besloten om de volgende morgen toch maar niet te gaan fietsen. De ogen gingen die nacht pas dicht na 5 uur in de ochtend, ze zeggen wel eens “hoe ouder hoe gekker…”. Het is mij werkelijk een raadsel hoe die Lange normaliter na een avond/nacht gewoon de volgende morgen op de fiets kan zitten.

Hjalmar en Michel hebben op zondag nog wel een ronde gemaakt met de plaatselijke wielervereniging. En van wat ik gehoord heb hebben ze onze eer zeker hoog gehouden!

Dinsdag staat meestal toch wel in het teken van Coursss, inmiddels is het al weer behoorlijk vroeg donker en moesten we wat eerder vertrekken dan gebruikelijk. De lange was te laat maar hij had een goed excuus, onderweg was hij helaas getroffen door een lekke band. Gelukkig kan hij ondanks zijn leeftijd toch nog behoorlijk snel een bandje wisselen 🙂

Er werd besloten om een rondje Bommelerwaard te maken en zoals gebruikelijk konden we natuurlijk weer niet in een strak tempo rijden. Hjalmar was die avond de man in vorm, en we vermoedden dat het de Duitse lucht is die hem goed doet…

Iedereen kwam gelukkig veilig maar volledig afgefakkeld thuis aan. Op donderdag zijn de mannen al weer nerveus en worden de eerste afspraken al gemaakt voor aankomende zondag. Daarnaast moesten we zaterdag die lange maar weer eens verhuizen.

De vrijdag, altijd een lekkere dag vind ik persoonlijk. Met de kennis dat het weekend er weer aan komt, voor mij meestal op tijd naar bed in verband met de zaterdagmorgen waar ik om 7:45 op het voetbalveld dien te zijn.

Zaterdag vroeg op en naar het voetbalveld, de mannen van Coursss hadden afgesproken om Peter te verhuizen om 9:30 uur en ik zou iets later zijn. Rond elf uur gearriveerd, en gelukkig hadden Hjalmar en Michel al het nodige gedaan. Na de nodige opmerkingen waar ik was geweest werden uiteindelijk dan toch de handen uit de mouwen gestoken. Na een paar ritjes op en neer rijden waren de spullen in de opslag en kunnen we ons voorbereiden op de laatste keer verhuizen van die Lange, naar zijn nieuwe huis!

De afspraken voor de aankomende Zondag zijn al gemaakt, we gaan verzamelen op de markt om 8:30uur. Bedoeling is om een ronde te maken van ongeveer 90 km, na afloop doen we koffie en taart bij mij en wie weet volgt er weer een nieuw avontuur….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s