Samen schitteren met Rogelli #enjoythedistance

Fietspiratie

Sinds februari 2019 ben ik ambassadeur voor het Nederlandse sportkledingmerk Rogelli. Afgelopen zaterdag was onze eerste echte meeting. Met veertien Rogelli-ambassadeurs kwamen we samen. De watersportbaan van Down Under in Nieuwegein was de place to meet. Een hapje, een drankje, een stralend zonnetje, een gezellig parcours, toffe contacten en een stel ingesmeerde benen: meer moest dat niet zijn!

Na enkele kiekjes zetten de lopers het op een loopje en kozen de wielrenners het hazenpad. Door onze snelheid verloren we de thuisfotograaf na de eerste bocht al uit het oog. Als geleerde coureurs-fotografen namen we al snel onze eerste selfies. Wegen slingerden voorbij. Perenbomen stonden klaar om geplukt te worden. Een interview en cours de route werd opgenomen. In een wat smaller straatje met bomen volgde de eerste groepsfoto.

Het selfieprobleem

Daar ontdekten we dat we alle zes hetzelfde probleem deelden. Als we onderweg een kiekje of selfie willen nemen…

View original post 293 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s