Broodje kroket

Fietsen week 35, High Intensity Interval Training

hiit-rondje

Zondag 1 september klokslag acht uur in de ochtend. De mannen van Coursss zijn blij verrast met de opkomst van gastrijders. Maar liefst drie man hebben het voornemen op deze zondag om aan te sluiten bij wat een High Intensity Interval Training zou gaan worden. De wind was noord-west en het peloton zette koers richting het noorden. Via Geldermalsen, Buren, Beusichem, Culemborg, ging het gas er vanaf het begin vol op. Om zo af en toe de benen weer stil te houden, om na een korte pauze weer aan te zetten. 

Menig zondagochtend groep of een alleenzame fietser werden gepasseerd. Hoewel er voor sommige fietsters door onze oudst kopman wat extra aandacht werd geschonken.  Via Meerkerk, Spijk, Leerdam, Herwijnen ging de rit weer naar Zaltbommel. Uit en thuis weer een 102km voor het logboek en een leuk gemiddelde. Waar de renners onder een kop koffie en een broodje kroket tevreden op terugblikte.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s