45 jaar !

koffie met appeltaart bij het stadscafe.

Dinsdag 27 augustus reden we met Wielervereniging Salt-Boemel een ronde over 45 kilometer met 45 bochten ter ere van het 45-jarige bestaan van de vereniging. Een rustige ronde voor iedere fietser met na afloop koffie met appelgebak bij de plaatselijke kastelein.

De realiteit lag gelukkig iets genuanceerder en verstandig als het bestuur van de paarse brigade is werd er in twee groepen gestart. Na het verlies van groep 1 door een lekke band van een der renners is er een alternatieve omloop uitgezet waarbij er in de laatste 20 kilometer toch nog iets van een “wieler” karakter kon worden terug hervonden.

De appeltaart, koffie en het biertje na afloop smaakte voortreffelijk. Nieuwe plannen werden gesmeed en onze plaatselijke (wieler) kunstenares zegde toe, nog dit jaar een stichtelijke bijdrage te verzorgen aan onze coursss pagina.

Put the fun between your legs for the next 45 years, zullen we maar zeggen 😉

PS VOLGENDE WEEK DINSDAG WEER ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s