La Vuelta 2019: het kortste en krachtigste parcours van de kalender!

Fietspiratie

De wielerronde van Spanje is de derde van drie Grote Rondes. Het parcours is zoals ieder jaar weer het toneel voor veel spektakel. Kortere ritten, meer bergritten dan vlakke ritten, veel variatie in het verloop, niet te veel tijdritten en ‘maar’ 3272 km. Het is de ideale cocktail om het seizoen mee af te sluiten. Voor veel renners is het dé voorbereiding voor het WK. Voor andere klassementsrenners is dit het moment om zich te tonen. La Vuelta is allang niet meer het kleine kneusje van de drie.Vijf straffe vaststellingen.

1. Aankomsten bergop

Al in de eerste week finisht het peloton vier keer bergop. In de Tour is dit veelal het totaal aantal aankomsten boven. Observatorio Astrofísico de Javalambre, Ares del Maestrat, Mas de la Costa en Cortals d’Encamp zijn vier verschillende llegadas en alto. Steil, lang, kort,… voor ieder wat wils. Nadien volgen nog vier aankomsten boven:…

View original post 454 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s