Schade!

Week 32 kenmerkte zich door het op een einde lopen van de vakantie periode, althans voor een aantal van onze fietsvrienden. Uiteraard moest het gezond retourneren van alle families gevierd worden met een passend rondje om de kerk. Richting Waalwijk togen we tegen een behoorlijke zuid westen wind die de nodige krachten kostte van Roel en ondergetekende onder smalend gegrijns van de lange die onderhand zijn eigen krachten niet meer kent… Helaas klonk er bij terugkomst net voor Zaltbommel een hoop geratel en bleek dat de onverwoestbare VANTUYL van Roel een gebroken achterpad had met daardoor tevens een kapotte derailleur en achterwiel… Gelukkig bleef iedereen overeind waardoor de schade “slechts” tot materieel beperkt is gebleven en Roel met de benenwagen naar huis moest.

Vanwege Roel zijn schade reed hij zondag op zijn MTB mee en besloten we aan te haken bij Salt-Boemel. In verband met de harde wind besloot de tourlijder tourleider in 1 grote groep te vertrekken.
Het probleem met een grote groep is natuurlijk altijd het verschil tussen de fietsers onderling waardoor het voor enkelen al snel te hard gaat… met een snelheid die op gegeven moment met 28km/h nog te hoog lag was de maat vol. Met de eerste de beste kans werd er door een behoorlijk aantal fietsers gas gegeven voor het laatste stukje terug richting Zaltbommel.
Onderweg passeerde we de voorzitter en een aantal leden van onze fietsclub die het MTB seizoen al hebben geopend en zo werd er onder de competitie drang tussen koers-, en mtb fiets “volle porrie” een finale ingezet vanaf Vlijmen naar huis!

Al met al een leuk tochtje van ca. 90 km met uiteindelijk 30.5 km/h gemiddeld, Kim bedankt voor de koffie en taart na afloop!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s