Mijlpaal.

Op mijn vorige verhaal heb ik super veel positieve en lieve reacties gekregen, daarvoor wil ik iedereen graag hartelijk bedanken! Vanwege de strekking en de omstandigheden heb ik er echter voor gekozen deze publicatie te verwijderen om de mensen die ik liefheb te beschermen.

De laatste tijd heb ik wel veel kunnen nadenken over mijn volgende verhaal, over de aankomende mijlpaal in mijn leven!

50 is het nieuwe 40

dit waren de woorden van onze Koning Willem Alexander 2 jaar geleden. Over deze woorden ben ik aan het nadenken gegaan, en ja in mijn ogen heeft de Koning gelijk. Zelf zeg ik ook altijd je bent net zo oud als dat je jezelf voelt. In mijn geval letterlijk de oudste fietser van Coursss. Dus daar moest wel een verhaal uit voort komen!

Op 15 augustus is het zover dan word “de Lange” zoals de boys van Coursss mij noemen 50 jaar “Abraham” zeggen ze dan. 18.263 dagen of 2609 weken of 600 maanden of 50 jaar jong.

Maar hoe komt het dat ik mezelf helemaal niet zo voel? Dat is dan weer iets waar je over na gaat denken. Komt het door mijn drukke baan? komt het door dat ik graag muziek maak? Of is het toch het fietsen wat mij jong maakt, volgens mijn gevoel dan. Als ik met de boys van Coursss op pad ben dan ben ik natuurlijk wel met broekkies aan het fietsen 🙂 Al is het wel dat we soms afstappen als oude kereltjes,… heeft dat dan te maken met ouder worden?

Tijdens het fietsen praten we ook vaak over vroeger. En dat we een paar jaar geleden ook wat harder reden als nu. Maakt het iets uit? Nee, sporten is belangrijk voor je lichaam. En als je op z’n tijd sport blijf je jong van lijf en geest.

Ik ben geboren in 1969 volgens mij een mooi jaar. Ben tevens stamhouder van de familie Mooring, daar is een oom van mij heel erg trots op. Ik heb ook weer een zoon dus heb er voor gezorgd dat er weer een stamhouder is en onze familie blijft doorgaan.

Ik ben geboren in Zaltbommel in de P.M. Winkstraat 1 (tegen over de tennisbaan) daarna nog 2x verhuist. Mijn vader  is in 2009 overleden op 64 jarige leeftijd als gevolgen van overgewicht, veel en veels te jong. Daarom ben ik zo gemotiveerd om te blijven fietsen. Mijn moeder leeft gelukkig nog en ze word dit jaar 82. 

Heb ik een wens voor mijn verjaardag?

Mijn grootste wens kennen de mensen die mij goed kennen absoluut. Een tweede wens van mij is dat ik nog lang en veel kan fietsen, en dan het liefst in goede gezondheid en samen met mijn fiets vrienden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s