Urlaub.

Afgelopen weken maakten we als gezin het Schwarzwald onveilig op de familie camping “Carpe Diem” in Wildberg. De camping heeft alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie met kinderen; riviertje, zwembad, speeltuin en een Stüble waar de lekkerste Weissbieren worden geschonken. Kinderen blij, pappa en mamma blij is het devies op vakantie! En zo maakte ik de balans op van het 1e half jaar.

Na de verhuizing naar onze nieuwe woning eind vorig jaar kwamen er wat professionele en persoonlijke uitdagingen op het pad. Na enkele maanden sukkelen is de weg voorwaarts weer gevonden op alle gebied, en ziet de toekomst er rooskleurig uit. De drie mannen groeien als kool en dat doet je beseffen hoe snel de tijd voorbij gaat, dat borrelt wederom het o zo ware cliché naar boven dat er meer moet worden genoten van alle dag. Carpe Diem!

Fietsen in het Zwarte Woud blijkt een grotere uitdaging dan vooraf gedacht. ik had op Strava een aantal routes uitgezet en deze geupload naar mijn Polar V650 fietscomputer maar het blijkt dat er meer gravelpaden zijn dan bedacht waardoor je soms creatief moet omdenken. Kom je uiteindelijk op een van de oneindig vele bosweggetjes dan kun je naar hartelust hoogte meters maken zonder een levende ziel tegen te komen. Voor mijn vertrek had ik nog snel een 11-28 cassette gemonteerd en dit bleek geen overbodige luxe… klimmetjes met uitschieters tot in de 20% zijn geen uitzondering!

Weer op de camping is het terug observeren, een real-life soap kan er niet aan tippen. In onze lafuma stoelen onderuitgezakt kijken naar nieuw aankomende gasten, variërend in relaxte vakantie modus tot de nog vol aanwezige stress stand voor velen. Zelf zijn we van mening dat zo min mogelijk meeslepen meenemen altijd de beste optie is “minder is meer”. Er blijkt echter altijd een hele categorie mensen te zijn welke een 180 graden andere visie heeft met complete bungalowtenten voor de voorraad 🙂

Ook onze uitrusting wordt op de camp-site nauwgezet aan een controle onderworpen en zo trokken we met onze zwarte Combi-Camp klapkar de nodige (positieve)aandacht.

Terug in Nederland is het schoonmaken, opruimen en de complete inventaris naar de schuurzolder sjouwen en vast na beginnen te denken over de zomervakantie van 2020…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s