Challenge yourself.

Wees een uitdager, daag je fietsmaten uit, daag je baas uit, maar daag vooral jezelf uit. Neem geen genoegen met een saaie baan, een saaie vrouw, een saai leven of gezapige fietstochtjes. Geniet, lach en heb plezier, maak er iets van! iedere dag, pannenkoek!

Al te vaak wordt er veel te serieus gedaan. De ganse dag moet je ernstig kijken en net doen of die leraar, ambtenaar, klant, opdracht, collega of wat dan ook je een jota interesseert…

Saaie mensen gaan vervolgens op de fiets zitten en omdat ze overdag te weinig te vertellen hebben proberen ze in de avond hun zelfbedachte regeltjes aan de fietsgroep op te leggen. STOP ERMEE! Geef gas, is het niet op je fiets dan alsjeblieft in je leven 🙂

Live – Ride Bikes – Have Fun

Over Bikes en Fun gesproken, aankomende zondag om 9 uur hebben we het plan opgevat een rondje te gaan fietsen met een aantal van Peter zijn oude fietsmaten van TWC de Tol uit Voorburg. Wat begon als een geintje neigt nu toch naar een serieus groepje te worden, ik hoop maar dat ze bij de Emma molen in Nieuwkuijk genoeg koffie met gebak hebben!

Wil je ook meerijden, kom dan met koersfiets, helm, goede zin en een beetje geld voor de koffiestop naar Luijendijk Fietsen in Gameren we rijden om 9 uur weg en fietsen 102km waarbij we met iedereen rekening houden.

Geniet van het fietsen zo lang het kan, voor je het weet sta je bij het leugenbankje te klagen “want vroeger was niet alles beter maar wel veel”.

#wehebbeneenband #coursss

Een gedachte over “Challenge yourself.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s