Liefde

Liefde komt in vele gedaante, zo is er natuurlijk de liefde voor het fietsen, de fiets, je kinderen en je partner, je ouders, je vrienden, de natuur en zo kun je oneindig doorgaan.

Alles gecombineerd maakt de liefde voor jezelf en het zijn, een beginpunt voor de liefde die je kunt geven aan een ander. Een ingewikkeld en levenslang proces waar ieder mens zich op zijn of haar manier in vindt en dat vaak gepaard gaat met gevoelens van verdriet, tegenslag, mislukking en gelukkig vaak hoop, succes, plezier en genegenheid.

Mijn eerste echte liefde ben ik verloren, na een strijd van 10 jaar overleed de moeder van mijn oudste zoon aan de gevolgen van kanker. Een intens verdriet dat nog steeds doorklinkt in ons dagelijks leven. Een lang afscheid ook, te lang met de kennis van nu waarin je partner transformeert tot een schim van de vrouw die ze ooit was…

Terwijl donkere wolken zich boven me samenpakte lonkte er in de verte echter een licht, en vond ik een nieuwe liefde, ze was nog wel op de fiets!

Geluk lacht mij wederom toe en inmiddels ben ik alweer een tijdje samen met deze fantastische vrouw. Hoe vreemd en soms moeilijk kan het zijn, gemis te voelen van iemand die niet meer is en tegelijk een nieuw bestaan op te bouwen met iemand waarvan je intens veel houdt. Het proces van ontdekken, ontwikkeling en houden van is weer volop in beweging. Een nieuwe partner, inmiddels drie kinderen, een hond, kat, kippen, vissen maar vooral veel liefde & begrip beloven een basis voor groot succes!

Liefde, bedankt dat je terug in mijn leven bent gekomen, ik omarm je als nooit tevoren…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s