Fietsen week 25

Afgelopen week was het natuurlijk perfect fietsweer! Dinsdagavond stonden we dan ook op de markt met 6 enthousiaste pedaleurs om een rondje onder Den Bosch langs te maken. Al snel na de start werden de messen geslepen en buffelden we tegen de wind in richting Heusen, waar we de maas passeerden. Vervolgens een stukje langs het kanaal richting Cromvoirt en door de Bosche Broek richting het maxima kanaal. Ondanks dat de hartslag van Teutie 1 “te hoog” was wist ze aan het sluitstuk bij het dierenasiel toch weg te sprinten voor de dagzege.

Donderdag was dezelfde koek met andere vulling… Tegen een forse westenwind kracht 4, denderden 6 renners onder leiding van Hercules en de GlimmerTwins richting Gorinchem. De Krayo zat stuk in het wiel van de oude voorzitter en de weledele heer koper te verzaken, met het excuus niet fit te zijn. Dit bleek een grote afleiding manoeuvre toen we op de terugweg met wind mee, snelheden van ruim boven de 50kmh haalden. Echter was onze spinning instructeur Hercules niet te kloppen en na de nodige intervallen knapte de overige wegkapteins piraten als luciferhoutjes…

Zondag stond de lunchrit van WV Salt-Boemel op het programma, omdat er echter stijgende temperaturen werden voorspeld namen we het stoute besluit de uitgezette lunchrit eerder te starten en zo de warmte en drukte op de dijken voor te zijn. Ondanks het feit dat we slechts met z’n drieën waren tikten we een hoog gemiddelde aan toen we terug arriveerden bij “maison de la mecanique” voor koffie. Moe maar voldaan konden we daarna eindelijk genieten van de welverdiende zondagsrust.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s