Fietsen week 24

Vaderdagkoers 2019 met Wielervereniging Salt Boemel.

Na verwennerij van mijn dochters en vrouw op pad naar de markt voor een rondje met Salt-boemel. Een man of 15 aanwezig voor een lekker rondje bij wat wind en een stiekem zonnetje.

De Martinus Nijhofbrug was het eerste klimmetje om vervolgens via het veld bij Waardenburg koers te zetten richting Leerdam. Helaas was hier al snel de eerste lekke band van de dag te noteren. Met noeste arbeid werd een binnenbandje vervangen en al snel kon de rit worden vervat! De kopmannen verzetten een knap staaltje werk wind op. De snelheid lag continu boven de 30km en uit de wind zitten was niet super eenvoudig. Na wat omzwervingen via Schoonhoven en Hoornaar kwam we bij Gorinchem om de Merwedebrug te trotseren. De kilometers en de aanwezige massa van ondergetekende hadden al de nodige reserves aangesproken, maar gelukkig waren er knechten in het peloton om het kopwerk te doen. Met een piek in de hartslag kon worden begonnen aan de laatste 25km. Langzaam maar zeker ging het tempo omhoog om met een sprint net voor Zaltbommel te eindigen.

Met verzuurde benen rustig uitgefietst richting huis. Het Salt-Boemel gemiddelde voor vaderdag 2019 was 30.8km, bij ruim 86km. De beentjes moe, maar voldaan!

shutterstock_275636693__1537348672_43784.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s