Waar een weg is, is een fiets! Hou Afstand

Vanmorgen kwam ik onderstaande blog tegen op de website Fietspiratie.com een blog van Sam uit Belgie. Hoe actueel is dit thema ook bij ons in de buurt… deze week nog werden een groepje fietsers in Gameren door 2 jongens op een scooter afgesneden en de dijk afgereden. GEZOND verstand, ja ook bij wielrenners! is de grootste veiligheidsmaatregel die je in het verkeer kunt nemen.


Alle weggebruikers kunnen samen voor meer veiligheid zorgen. Geen enkele verkeersdrempel, volle witte lijn, rotonde of flitspaal is tegen gezond verstand, aangepaste snelheid en genoeg afstand opgewassen. Elke persoon achter het stuur kan hierdoor het aantal verkeersdoden terugdringen, door over zijn of haar verantwoordelijkheden na te denken. Vooral fietsers verdienen extra aandacht. Het aantal slachtoffers […]

via Waar een weg is, is een fiets! Hou afstand. — Fietspiratie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s