Alpe D'HuZes 2015

Heel veel geld.

Toen mijn oudste zoon Sil in 2014 de beelden van Alpe D’HuZes voorbij zag komen wist hij het zeker. Hij wilde fietsen voor zijn moeder Roelanda, die kanker kreeg… Beter zou ze niet meer worden, maar er moet beter onderzoek gedaan worden zodat de dokters goede medicijnen kunnen maken voor alle andere mama’s die ziek zijn vertelde hij mij.

Een jaar later kwamen we samen trots over de finish met ons team en Roelanda
€ 32.000,- opgehaald voor het KWF en een grote ervaring rijker.

Gisteren wederom Alpe D’HuZes; herinneringen komen boven, een lach en een traan. Een bericht van een vriend die dit evenement van dichtbij heeft meegemaakt en aan ons en Roelanda denkt… Ruim € 11.800.000,- opgehaald, wat een fenomenaal bedrag! volgend jaar is er gewoon weer een editie want helaas is het nog steeds nodig…

Dit jaar werken Sil, ik en Mirte mee aan een ander goed doel, net zo nodig… 15 juni wordt er vanaf de voetbalkantine van GVV’63 in Gameren een fietstocht georganiseerd.
100 kilometer met op de helft een tussenstop met gratis lunch bij Villa Pardoes, een vakantie verblijf waar ernstig zieke kinderen een weekje kunnen vertoeven met hun gezin… Een aantal mensen bij de voetbal vereniging maakt zich al jaren hard voor dit goede doel. Door mee te doen aan dit fietsevenement steun je dit fantastische oord dat volledig draait op vrijwilligers. Het complete inschrijfgeld (€ 10,-) gaat als donatie naar de Stichting Villa Pardoes.

MEEDOEN IS DE BESTE MANIER VAN HELPEN! voor meer informatie kijk je hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s