de 845 bikkels

Coursss…

Hoe een aantal fietsers hun jarenlange vriendschap beschrijven met fiets-, en levensverhalen. Enthousiaste leden van diverse fietsclubs in de Bommelerwaard maar graag onafhankelijk vertellend en zonder blad voor de mond over de mooiste belevenissen en gesprekken, op hoe kan het ook anders… “de koersfiets”

Verhalend over dagelijkse beslommeringen, verlies, verdriet maar vooral vreugde om (in de meeste gevallen) het carbon ros te bestijgen en het leven te vieren. Zoals een wijs iemand ooit zei “…Wacht niet op een mooie dag, maar maak er een…”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s